地区
导航

自考《英语(二)》真题练习:完成句子(1)

来源:环球网校 发布时间:2018-03-05 15:10:11 点击量: 分享:
  【摘要】2018年4月自学考试复习资料尽在环球网校,以下是自考《英语(二)》真题练习:完成句子(1),更多资讯请关注环球网校自学考试频道。
  单选题   [完成句子]Heavy metals are persistent; they do not break down to other chemicals in the environment. Industrially polluted sites usually undergo intensive clean-up and rehabilitation because heavy metals are a health concern once they enter the food chain. Some trace metals are alleged to cause cancer and are also known to cause poisoning.   Industrially contaminated sites usually require a thorough clean-up due to __________.   A、the persistence of heavy metals   B、industrially polluted soils   C、naturally polluted soils   D、rock and soil chemistry   正确答案:A   答案解析:本段提到:受到污染的土壤含有重金属,而且重金属很稳定,不容易降解,所以要对重金属进行彻底的清除。答案选择A。   环球网校友情提示:环球网校高教自考频道为您整理自考《英语(二)》真题练习:完成句子(1),考生亦或登录高教自考论坛,与广大考友一起交流!   编辑推荐   各省市2018年4月自学考试开考专业及课程考试时间安排表汇总   各省市2018年4月自学考试报考简章(汇总)   各省市2018年4月自学考试报名时间及入口查询汇总
课程免费试听